AKTUALITY
VINNÁ DEGUSTACE 23. a 24. 2. 2024
My víme, do Vánoc je ještě daleko, ale letos může být vše jednodušší. Nejlepší dárky jsou zážitky. A jeden takový Vám přineseme i my. Řízená vinná degustace se sommeliérkou Zuzkou Kubíkovou ve sklípku Balónového hotelu. Provede Vás víny Krále vín - Filipa Mlýnka. Přijďte si užít příjemný večer s naší sommeliérkou nebo darujte nevšední...
OTEVÍRACÍ DOBA 7. - 18. 2.
během biatlonových závodů jsme upravili provoz kuchyně, sledujte prosím pečlivě provoz, jednotlivé dny se mohou lišit (záleží na plánovaných závodech). Doporučujeme si provést rezervaci míst online https://www.balonovyhotel.cz/rezervace2/ nebo na tel. 60 700 717.
VALENTÝNSKÉ MENU 14. 2.
Nezáleží na tom, zda slavíte svátek všech zamilovaných nebo dáváte přednost 1. květnu. Důležité je trávit čas s těmi, které milujeme a na kterých nám záleží. Odložme telefony a věnujme si to nejdůležitější, společný čas spolu. Společné zážitky spojují a společné jídlo je také zážitkem.
ZAVŘENO 2. 1. - 4. 1.
v prvním týdnu budeme mít zavřeno. Omlouváme se za případné komplikace a těšíme se na Vás opět 5. 1. dle standartní otevírací doby.
JAK MÁME OTEVŘENO NA VÁNOCE A NOVÝ ROK
AKCE 5+1 ZDARMA NA PIVO V PET
Od 1. do 22. 12. zakupte libovolnou kombinaci piva v PET a od nás dostanete 1l PET 12 ŽATEC. Akce platí pro objednávky na e-shopu https://www.balonovyhotel.cz/internetovy-obchod2/ nebo v restauraci. Tento dárek potěší určitě každého pivaře. A můžete přidat i voucher na pivní degustaci, najdete také v našem e-shopu.
PROSINEC V BALÓNOVÉM HOTELU
Prosinec patří měsíce, kdy se často setkáváme s rodinou, přáteli nebo kolegy z práce. Podívejte se, kdy nás můžete navtívit a jaké akce pro Vás připravujeme. Hned první víkend nás čeká zvěřina, spousta našich zákazníků nás oslovili, že nestihli říjnové hody, tak na jejich přání přidáváme ještě jeden termín. Adventní víkendy se ponesou v duchu už...
ZVĚŘINOVÝ VÍKEND 1. - 3. 12.
První prosincový víkend bude patřit menu ze zvěřiny. Zvěřina na Vysočinu neodmyslitelně patří a vy si můžete vychutnat menu, které pro Vás sestavila šéfkuchařka Marcela Červenková, která má se zvěřinou letité zkušenosti, kdy ji připravovala i šlechticům na zámku v Německu.