I o prodloužených svátečních květnových víkendech 1. a 8. tu jsme pro Vás. Budeme mít otevřeno jako v neděli, to znamená restaurace od 11 do 21 hod. A v kuchyni se postarají o Vaše chutě od 11 do 19 hod. Doporučujeme si provést rezervaci míst v restauraci https://www.balonovyhotel.cz/rezervace2/ Na terase není rezervace možná. Aktuální víkendovou...
AKTUALITY
BURGER VÍKEND 28. 4. - 1. 5.
Prodloužený víkend s burgery a Martinem Procházkou & Jardou Baštou. To nemůže dopadnout špatně. Rezervace míst https://www.balonovyhotel.cz/rezervace2/ nabídka bude k dispozici od pondělí 24. 4. https://www.balonovyhotel.cz/vikendova-nabidka/ Těšíme se na Vaši návštěvu.
YOGA VÍKEND 19. - 21. 5.
ZELENÉ PIVO JIŽ V PRODEJI V 1l PET
Velikonoce se blíží a my už dnes pro Vás na našem e-shopu https://www.balonovyhotel.cz/internetovy-obchod2/ spouštíme prodej piva v 1l PET. Tentokrát jsme na náš výčep zvolili zelené pivo od STAROBRNA. K vyzvednutí bude už během úterý, ať se můžete na svátky v klidu připravit. Pro hladký průběh při vyzvednutí prosíme o úhradu rovnou v e-shopu....
VELIKONOČNÍ MENU 6. - 10. 4.
Vážení hosté, o prodlouženém velikonočním víkendu tu jsme pro Vás každý den. Níže najdete, kdy se na Vás těšíme:
KUŘE & KACHNA 31. 3. - 2. 4.
Poslední březnový víkend bude patřit kuřecímu a kachnímu masu. Těšit se můžete na vynikající pokrmy, které pro Vás chystáme. Nabídku najdete v pondělí 27. 3. na našich stránkách https://www.balonovyhotel.cz/vikendova-nabidka/ kde si můžete rovnou rezervovat svoje místo v restauraci. Těšíme se na Vaši návštěvu, tým Balónového hotelu a pivovaru.
SÝROVÝ VÍKEND 24. - 26. 3.
Víkend se sýrem? A nebude to jen o smaženém sýru. Sýr je velmi oblíbený a v pokrmech je příjemným zpestřením. V menu najdete halušky s bryndzou, kozí sýr, parmazán, sýrové špecle, dezert s mascarpone a jiné. Nezapomeňte si rezervovat svá místa v restauraci https://www.balonovyhotel.cz/rezervace2/ Těšíme se na Vaši návštěvu.
JARNÍ TÉMATICKÉ VÍKENDY
I když za okny to stále vypadá, že se zima nechce vzdát svého kralování, tak my v Balónovém hotelu a pivovaru už pomalu vyhlížíme jaro. A aby nám to rychleji uteklo, připravili jsme pro Vás tradiční tématické gastro víkendy. Doporučujeme rezervovat si místa v restaruaci on-line https://www.balonovyhotel.cz/rezervace2/ nebo na tel.: 606 700...
BURGER VÍKEND 17. - 19. 3.
Burgery se stále řadí mezi nejoblíbenější tematické víkendy. Tentokrát se na Vás těší kuchař Martin Procházka se svým týmem. Nabídku najdete zde od pondělí 13. 3. https://www.balonovyhotel.cz/vikendova-nabidka/ a nezapomeňte na rezervaci míst, kapacita míst omezena https://www.balonovyhotel.cz/rezervace2/ Těšíme se na Vaši návštěvu, tým...
RYBÍ VÍKEND 10. - 12. 3.
Víte jaký je průměr spotřebovaných ryb v ČR na osobu? 5,5 kg a přitom světový průměr je 16 kg. A je to obrovská škoda, protože hlavně ryby z Vysočiny se řadí mezi velmi chutné. Proto našim dvorním dodavatelem kaprů je pan Josef Pancner z Bobrůvky. Určitě každý z Vás zná mlýn v zatáčce, kde má i své sádky. Přijďte...