AKTUALITY

Vážení hosté, o prodlouženém velikonočním víkendu tu jsme pro Vás každý den. Níže najdete, kdy se na Vás těšíme:

Poslední březnový víkend bude patřit kuřecímu a kachnímu masu. Těšit se můžete na vynikající pokrmy, které pro Vás chystáme. Nabídku najdete v pondělí 27. 3. na našich stránkách https://www.balonovyhotel.cz/vikendova-nabidka/ kde si můžete rovnou rezervovat svoje místo v restauraci. Těšíme se na Vaši návštěvu, tým Balónového hotelu a pivovaru.

Víkend se sýrem? A nebude to jen o smaženém sýru. Sýr je velmi oblíbený a v pokrmech je příjemným zpestřením. V menu najdete halušky s bryndzou, kozí sýr, parmazán, sýrové špecle, dezert s mascarpone a jiné. Nezapomeňte si rezervovat svá místa v restauraci https://www.balonovyhotel.cz/rezervace2/ Těšíme se na Vaši návštěvu.

I když za okny to stále vypadá, že se zima nechce vzdát svého kralování, tak my v Balónovém hotelu a pivovaru už pomalu vyhlížíme jaro. A aby nám to rychleji uteklo, připravili jsme pro Vás tradiční tématické gastro víkendy. Doporučujeme rezervovat si místa v restaruaci on-line https://www.balonovyhotel.cz/rezervace2/ nebo na tel.: 606 700...

Víte jaký je průměr spotřebovaných ryb v ČR na osobu? 5,5 kg a přitom světový průměr je 16 kg. A je to obrovská škoda, protože hlavně ryby z Vysočiny se řadí mezi velmi chutné. Proto našim dvorním dodavatelem kaprů je pan Josef Pancner z Bobrůvky. Určitě každý z Vás zná mlýn v zatáčce, kde má i své sádky. Přijďte...