POLEDNÍ MENU
20. 1. – 24. 1. od 11 do 14 hod.
Pondělí
Frankfurtská polévka
100g Smažený sýr, vařené brambory, domácí tatarka 125,-
Úterý
Brokolicový krém
130g Kuřecí steak se sýrovou omáčkou, hranolky 125,-
Středa
Uzená polévka s kroupami
130g Pečená krkovice se špenátem, vařené brambory 125,-
Čtvrtek
Čínská polévka s nudlemi
130g Azu po tatarsku, dušená rýže 125,-
Pátek
Bramboračka
250g Boloňské špagety sypané sýrem 125,-
Menu č. 2
150g Zvěřinový guláš, houskový knedlík 158,-
Menu č. 3
170g Alpský kynutý knedlík s vanilkovou omáčkou, sypaný mákem 158,-
*Polévka v ceně poledního menu
Všechny gramáže pokrmů jsou uváděny v syrovém stavu.
Informace o přítomnosti alergenů Vám ráda poskytne obsluha.
Týdenní menu pro Vás připravila šéf kuchařka Marcela.