POLEDNÍ MENU

14. 4. – 18. 4. od 11 do 14 hod.

Pondělí

Chilli con carne

130g Kuřecí soté s pórkem a rýží 145,-

Úterý

Hráškový krém s domácími krutónky

130g Steak z krkovice, zelené fazolky na slanině, šťouchaný brambor 145,-

Středa

Francouzská cibulačka

130g Kuřecí stripsy, pečené brambory, česnekový dip 145,-

Čtvrtek

Polévka z pečeného česneku

130g Moravský vrabec se špenátem, bramborový knedlík 145,-

Pátek

VELIKONOČNÍ NABÍDKA

Menu č. 2

150g Bryndzové halušky s cibulkou a slaninou 165,-

Menu č. 3

150g Bun Nem (vietnamské jarní závitky s rýžovými nudlemi) 175,-

*Polévka v ceně poledního menu

Všechny gramáže pokrmů jsou uváděny v syrovém stavu.

Informace o přítomnosti alergenů Vám ráda poskytne obsluha.

Týdenní menu pro Vás připravil kuchař Jarda a jeho tým