POLEDNÍ MENU

20. 1. – 24. 1. od 11 do 14 hod.

Pondělí

Frankfurtská polévka

100g Smažený sýr, vařené brambory, domácí tatarka 125,-

Úterý

Brokolicový krém

130g Kuřecí steak se sýrovou omáčkou, hranolky 125,-

Středa

Uzená polévka s kroupami

130g Pečená krkovice se špenátem, vařené brambory 125,-

Čtvrtek

Čínská polévka s nudlemi

130g Azu po tatarsku, dušená rýže 125,-

Pátek

Bramboračka     

250g Boloňské špagety sypané sýrem 125,-

Menu č. 2

150g Zvěřinový guláš, houskový knedlík 158,-

Menu č. 3

170g Alpský kynutý knedlík s vanilkovou omáčkou, sypaný mákem 158,-

*Polévka v ceně poledního menu

Všechny gramáže pokrmů jsou uváděny v syrovém stavu.

Informace o přítomnosti alergenů Vám ráda poskytne obsluha.

Týdenní menu pro Vás připravila šéf kuchařka Marcela.