POLEDNÍ MENU
14. 4. – 18. 4. od 11 do 14 hod.
Pondělí
Chilli con carne
130g Kuřecí soté s pórkem a rýží 145,-
Úterý
Hráškový krém s domácími krutónky
130g Steak z krkovice, zelené fazolky na slanině, šťouchaný brambor 145,-
Středa
Francouzská cibulačka
130g Kuřecí stripsy, pečené brambory, česnekový dip 145,-
Čtvrtek
Polévka z pečeného česneku
130g Moravský vrabec se špenátem, bramborový knedlík 145,-
Pátek
VELIKONOČNÍ NABÍDKA
Menu č. 2
150g Bryndzové halušky s cibulkou a slaninou 165,-
Menu č. 3
150g Bun Nem (vietnamské jarní závitky s rýžovými nudlemi) 175,-
*Polévka v ceně poledního menu
Všechny gramáže pokrmů jsou uváděny v syrovém stavu.
Informace o přítomnosti alergenů Vám ráda poskytne obsluha.
Týdenní menu pro Vás připravil kuchař Jarda a jeho tým