Rybí speciality 25.-27.2.
Máte neodolatelnou chuť na rybu? V tom případě tento víkend bude pro Vás ten pravý.
Předkrmy:
150g Domácí rybí salát v oleji, chléb 68,-
150g Domácí rybí salát v majonéze, chléb 68,-
100g Krevety v křupavém těstíčku, sweet chilli omáčka 68,-
Polévky:
Polévka dle denní nabídky 48,-
Maďarská polévka HALÁSZLE 78,-
Hlavní chod:
200g Smažené grundle s česnekovým dipem, domácí foccacia 148,-
150g Fish & chips s domácí majonézou (smažená treska v těstíčku, hranolky) 178,-
150g Smažený filetovaný kapr s bramborovým salátem 178,-
300g Špenátové krémové risotto s grilovanými kousky lososa, cherry rajčátka 188,-
150g Steak z lososa s holandskou omáčkou, brambory Grenaille 198,-
150g Tataráček z lososa s limetkou a koprem, opečený toast 198,-
200g Pivovarský filetovaný kapr po mlynářsku, domácí hranolky, koprový dip 198,-
150g Filet ze sivena na grilované zelenině s vinnou krémovou omáčkou s rozmarýnem, bramborové pyré 238,-
350g Pražma královská na bylinkách s variací listových salátků, domácí foccacia 258,-
Domácí dezerty naší Dáši:
1ks Tiramisu 78,-
1ks Mrkvové řezy plněné mascarpone a šlehačkou 78,-
Hrdým dodavatelem čerstvých ryb z Vysočiny je Rybářství Kolář Děkujeme!