PODZIMNÍ MENU 27. - 29. 9.

16.09.2024

Podzim nám letos velmi rychle zaklepal na dveře, tak pojďme společně zpomalit a vychutnat si to, co nám příroda připravila a co je tak typické pro toto období. Nemůžeme opomenout dýni, řepu a houby. K tomu přidáme naši lásku k vaření a po dva zářiové víkendy se můžeme potkat u nás v Radešíně. Nezapomeňte na rezervaci míst v restauraci https://www.balonovyhotel.cz/restaurace/ 

Těšíme se na Vaši návštěvu, tým Balónového hotelu a pivovaru

Podzimní menu

DÝŇOVÁ POLÉVKA 68,-

80g ŘEPOVÝ TATARÁK, DOMÁCÍ OPEČENÝ CHLÉB 118,-

300g MARINOVANÁ ŘEPA, RUKOLA, MOZZARELLA, FOCCACIA 228,-

180g FILÍROVANÉ KUŘECÍ PRSO S BRAMBOROVO-DÝŇOVÝM PYRÉ, PEČENÁ/MARINOVANÁ ZELENINA (řepa, dýně, cibule)298,-

300g TAGLIATELLE S HOUBOVOU OMÁČKOU, LANÝŽOVÝ PRACH 248,-

300g DÝŇOVÉ RISOTTO SE ŠALVĚJÍ A KOUSKY VEPŘOVÉ PANENKY 278,-

200G HOVĚZÍ RIB EYE STEAK, SMETANOVÁ OMÁČKA S LIŠKAMI, DÝŇOVÉ NOKY 418,-

200g TRHANEC S LESNÍM OVOCEM A VANILKOUVOU OMÁČKOU 128,-

JARDŮV DÝŇOVÝ CHEESE CAKE 78,-


A naše osvědčená klasika, která nemůže chybět

100g DĚTSKÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, HRANOLKY, KEČUP 158,-

100g SMAŽENÝ SÝR, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA 178,-

150g HOVĚZÍ GULÁŠ S BRAMBORÁČKY 248,-

200g PIVOVARSKÝ ŘÍZEK Z KRKOVICE NALOŽENÉ VE ŠKOPKU, BRAMBOROVÝ SALÁT 258,-

150g CHEESSEBURGER, HRANOLKY, SALÁT COLESLAW 288,-

(MLETÉ HOVĚZÍ MASO V DOMÁCÍ BULCE, SLANINA, SÝR CHEDDAR, KARAMELIZOVANÁ CIBULKA, BYLINKOVÁ MAJONÉZA, LEDOVÝ SALÁT, RAJČE)

150g TATARSKÝ BIFTEK S TOPINKAMI (podáváme namíchaný) 298,-

400g ŽEBRA LOIN Z VEPŘOVÉ PEČENĚ V TENESSEE MARINÁDĚ, HRANOLKY, ČESNEKOVO-BYLINKOVÝ DIP, COLESLAW 328,-