AKTUALITY

Víte jaký je průměr spotřebovaných ryb v ČR na osobu? 5,5 kg a přitom světový průměr je 16 kg. A je to obrovská škoda, protože hlavně ryby z Vysočiny se řadí mezi velmi chutné. Proto našim dvorním dodavatelem kaprů je pan Josef Pancner z Bobrůvky. Určitě každý z Vás zná mlýn v zatáčce, kde má i své sádky. Přijďte...

i my patříme mezi skalní fanoušky biathlonu a jsme rádi, že se tato krásná sportovní akce koná nedaleko Radešína. Pro dostatek sil při fandění, tak jsme pro Vás připravili víkendové menu již od čtvrtku 2. 3. do neděle 5. 3. Nabídka bude zveřejněna v pondělí 28. 2. https://www.balonovyhotel.cz/vikendova-nabidka/

Náš poslední únorový víkend je věnován tatarákům a roastbeefu. Tentokrát Vaše chuťové buňky uspokojí naše kuchařské duo Jarda Bašta a Dáša Pokorná. Dáte přednost klasickému tataráku? Nebo vyzkoušíte belgický nebo s lanýži? Mysleli jsme i na ty, co masu neholdují a náš bramborový tatarák určitě příjemně překvapí. Roastbeef jsme zakomponovali do...

Připravili jsme pro Vás tématické gastro víkendy, aby nám ta zima rychleji utekla. V zimě se má více odpočívat a sbírat síla na jaro. Tak si dopřejte trochu odpočinku a pozvěte své chuťové buňky k nám na návštěvu. Budeme se těšit na viděnou u nás v restauraci. Tým Balónového hotelu a pivovaru

Po roce Vánoce? Ne, naše oblíbené řízkobraní. Nenechte si ujít tento víkend, kdy obalíme nejen v klasickém troj obalu vše, co se nám dostane pod ruku. A že se máme na co těšit? Už jste vyzkoušeli klokana? Nebo náš vyhlášený pivovarský řízek naložený po 3 týdny ve škopku? Sbíhají se Vám sliny? Tak neváhejte s rezervací míst ...

Není chutnějšího a zdravějšího masa než zvěřina. Na tom se jistě s mnohými z Vás shodneme. A když se k tomu přidají zkušenosti a um naší Marcelky, tak překvapí i ty, co zvěřinu na svém jídelníčku zrovna nevyhledávají. Přijďte se přesvědčit i vy tento víkend. Těšíme se na Vaši návštěvu. Rezervace míst https://www.balonovyhotel.cz/rezervace2/

Co o víkendu? Přece tortillu...tato zamotaná placka se stala rychle oblíbenou součástí našeho menu. A nejlépe ji umí náš kuchař Martin. Přijďte vyzkoušet k nám, objednejte online nebo si zavolejte na tel.: 606 700 717. Je jen na Vás, čemu dáváte přednost. A na co se těšit? Už teď si prohlédněte naši nabídku ...

Zveme Vás na oblíbený BURGER VÍKEND
Rezervace je možná přes online systém https://www.balonovyhotel.cz/rezervace2/ nebo na tel. 606 700 717.
Těšíme se na Vaši návštěvu :-)
Tým Balónového hotelu a pivovaru